Onze Diensten

Sinds 1960 zijn wij als professional actief in brandveiligheid, crime preventie, elektro– en datatechniek.

Onze adviseurs nemen voor u het gehele project uit handen, van advies tot 24/7 service.

Installeren is vooruitzien en begint met een goed en onderbouwd advies op basis van de bestaande situatie, de vereisten van derden (overheid, gemeente, verzekeraar, brandweer) én de Nederlandse- en Europese wet- en regelgeving. Of het nu om nieuwbouw, een verbouwing of een renovatie gaat, met de huidige technologische ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld beheer en in- en uitschakeling op afstand, adviseren wij om de technische installaties aan te passen naar de nieuwe technologie en wensen vanuit de (eind)klant.

Voor het maken en beoordelen van de projectering, is het van belang om toekomstige aanpassingen in het gebouw hierin mee te nemen. Hierdoor kan het ontwerp aan de gewijzigde situatie worden aangepast. De aanleg en installatie worden gedaan door onze ervaren monteurs. De hard- en software worden ingeregeld en de oplevering kan plaatsvinden. Uiteraard nemen wij uw wensen hierin mee.

Het onderhouden van de installatie is minstens zo belangrijk. Met goed en regelmatig vakkundig onderhoud kunt u maximale betrouwbaarheid verwachten.

Afhankelijk van de eisen, kan een certificaat, keuring en/of inspectie noodzakelijk zijn.

beveiligingscamera alarmsysteem bewegingsmelder

Advies

Veiligheid, of het nu brandveiligheid, crime preventie, elektra of datatechnologie is, begint met een goed werkende technische installatie en goede maatregelen.

Ontwerpen

AZ Techniek heeft ruime ervaring in het ontwerpen van technische installaties. De juiste projectering zorgt voor een optimaal werkende installatie.

Aanleg en Installeren

Betrouwbaarheid en continuïteit van uw technische installaties is essentieel voor uw bedrijf. De aanleg van uw technische installaties moet daarom zorgvuldig gebeuren.

In bedrijf stellen en opleveren

Na het installeren van uw installatie, volgt het inregelen en instellen van de hardware en software, zodat deze zijn afgestemd op uw wensen en eisen.

Onderhoud, Beheer en Services

Maximale betrouwbaarheid van uw technische installaties is realiseerbaar door vakkundig onderhoud. Het voorkomen van storingen en/of falen kan door analyse op afstand.

Certificering, keuringen en inspecties

Voor het waarborgen van de prestaties van technische installaties zijn er strikte regels opgesteld door de overheid en verzekeringsmaatschappijen.