Onderhoud, beheer en services

Maximale betrouwbaarheid van uw technische installaties is realiseerbaar door vakkundig onderhoud. Het voorkomen van storingen en/of falen kan door analyse op afstand. Hiervoor zijn apps ontwikkeld welke u en de installateur in staat stelt om ook op afstand de status van uw technische installatie te kunnen uitlezen. Periodiek onderhoud is verplicht bij gecertificeerde installaties.

De technologische ontwikkelen volgen elkaar in rap tempo op, het voordeel daarvan is dat er steeds meer mogelijk is met de installaties. Het nadeel is dat technologie snel verouderd en het dus raadzaam kan zijn om oudere installatie te vernieuwen.

Bij storingen kunt u ons 24/7 bereiken, doordat wij op afstand kunnen meekijken, is het vaak al mogelijk om de storing te verhelpen. Dat scheelt u en ons tijd en onnodige kosten.

 

Bent u geïnteresseerd in deze AZ Techniek service? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op.

Werken Bij AZ vacatures Onderhoud beheer en services
brandbeveiliging Almere

Brandveiligheid

Hoe kunt u de brandveiligheid garanderen van de medewerkers, bezoekers en goederen van een gebouw? Welke maatregelen, zowel bouwtechnisch, organisatorisch als installatietechnisch, moet u treffen? Hoe voorkomt u dat een beheersbare brand een onbeheersbare brand wordt?

Crime Preventie

U wilt de veiligheid kunnen garanderen van uw medewerkers én controle hebben op de toegang? Er zijn meerdere mogelijkheden om uw medewerkers en uw bedrijf preventief te beschermen.

Elektrotechniek

Elektrotechniek is onmisbaar vandaag de dag. Onze elektraspecialisten houden zich al sinds 1960 bezig met elektrotechniek, zowel voor woningen als utiliteit conform de NEN 1010.

Datatechnologie

We maken steeds meer gebruik van internet, alles gaat over IP. Of de bekabeling deze hoge snelheden ook aan kan, is afhankelijk van het soort kabel dat is gebruikt.