In bedrijf stellen en opleveren

Na het installeren van uw installatie, volgt het in bedrijf stellen en opleveren van de hardware en software, zodat deze zijn afgestemd op uw wensen en eisen. Het is belangrijk dat u als gebouwbeheerder/eigenaar/huurder en uw eventuele medewerkers bekend zijn met de installatie en software.

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u er zelf niet uitkomt. Als extra service verzorgen wij ook de Beheerders opleidingen.

Na oplevering ontvangt u van ons het opleveringsbewijs, waarmee u kunt aantonen dat de installatie voldoet aan de vereisten. Na het opleveren stopt onze service niet, wij blijven met u meedenken en adviseren over het onderhoud en aanpassingen aan uw installatie(s). Het periodieke onderhoud verzorgen wij op contractbasis, zowel de maandelijkse controles als het jaarlijkse preventieve onderhoud valt hieronder.

In het onderhoudsrapport informeren wij u over de status van uw installatie(s). Indien wij wijzigingen constateren zullen wij u hierover informeren, alsmede adviseren hoe hiermee om te gaan en welke  maatregelen u kunt nemen.

 

Bent u geïnteresseerd in deze AZ Techniek service? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op.

in bedrijf stellen en opleveren