AZ Techniek Almere

Uw partner voor brandpreventie, inbraakbeveiliging en elektrotechniek installaties

 

AZ Techniek is al sinds 1960 uw betrouwbare partner voor al uw technische E-installaties op het gebied van crime preventie, brandveiligheid, elektrotechniek en datatechnologie.

Wij hebben jarenlange kennis en ervaring en kunnen voor u van A tot Z ontzorgen van Advies tot 24/7 Service.

Onze crime preventie specialist heeft kennis in huis over inbraakalarmsystemen en andere meeneem beperkende maatregelen. Op basis van de vereisten vanuit de verzekeraar, bieden wij u een oplossing op maat. AZ Techniek is BORG-gecertificeerd en wij werken volgens de regels, normen en erkenning van BORG, KvINL, Techniek Nederland, het CCV en het CIBV.

Onze brandpreventiedeskundigen kunnen voor u een quick scan en/of uitgebreide toetsing verzorgen. Door inzicht te verkrijgen in de huidige situatie, kunnen onze specialisten u advies geven op basis van de zogeheten OBI maatregelen, de benodigde technische installaties en de vereisten vanuit de eisende partijen (gemeente, brandweer en verzekeraars), de Nederlandse én Europese wetgeving.

Onze jarenlange ervaring als professioneel elektraspecialist, maakt ons uw betrouwbare partner voor het in kaart brengen van het gebruik van elektra, het doorvoeren van aanpassingen in elektra zoals aanleg van bekabeling en krachtstroom, het vervangen en/of aanpassen van elektrakasten,  aansluitingen maken, aanleg en onderhoud van technische installaties, domotica, aanleg en onderhoud van bliksemafleiding/aarding.

Onze data specialist kan voor u in kaart brengen welke aanpassingen er nodig zijn om optimaal gebruik te kunnen blijven maken van uw netwerk. Denk hierbij aan het verbeteren van de snelheid van uw datanetwerk, het plaatsen van WIFI access punten, CCTV-apparatuur, telefooncentrale en het leveren en/of aanpassen van de patchkast.

Uiteraard werken wij alleen met de allerbeste producten, wij gaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Het onderhoud van uw installaties is minstens zo belangrijk, wij verzorgen op contractbasis het preventieve en/of jaarlijkse onderhoud.

 

AZ Techniek Over Ons

Kortom: AZ Techniek ontzorgt u van A tot Z!

Service

24/7 service bij storingen
036-5326800

Kwaliteit

AZ Techniek werkt volgens de regels, normen en erkenning van BORG, KvINL, Techniek Nederland, het CCV en het CIBV.

Deskundigheid

Het projecteren, aanleggen, installeren en onderhouden van installaties.

Totaal E-installateur

Één aanspreekpunt voor al uw technische installaties!