Ontwerpen van technische Installaties

AZ Techniek heeft ruime ervaring in het ontwerpen van technische installaties. De juiste projectering zorgt voor een optimaal werkende installatie, of het nu om een inbraakalarmsysteem, toegangscontrolesysteem, (schrik-)verlichtingsinstallatie, camerasysteem, managementsysteem, brandmeldinstallatie of om een ontruimingsinstallatie gaat. In het ontwerp houden wij rekening met de wet- en regelgeving en integreren wij de juiste sensoren, regelaars en software.

Daarnaast verzorgen wij de complete documentatie van uw installatie: installatie-, gebruik- en storingshandleidingen inclusief de certificering. In het onderhoudscontract nemen wij een onderhoudsplan op, zo bent u verzekert van een jarenlange optimaal presterende én gecertificeerde installatie. De software geeft inzicht in de prestaties van uw installatie en hierdoor kunnen wij tijdig bijsturen zodat de installatie goed blijft functioneren.

Bij een verbouwing of een interne verhuizing adviseren wij om contact met ons op te nemen, wij kijken dan voor u na of de technische installatie nog steeds voldoet.

ontwerpen technische installaties